Сува градња

Нудимо вам: Ригипс плоче свих врста и димензија, отпорности, профили и вјешаљке, вијци, траке, фуг масе, љепила, "Isover" минералну вуну без фолије и са алу фолијом, свих дебљина и намјена у ролнама и таблама, високотермпературне, за фасаду, АМФ систем спуштених плафона, фалцовани, нефалцовани, ватроотпорни системи.

RIGIPS

    Производи од гипса су еколошки и најпогоднији за становање !

    Природни гипс, природни додаци, картон, производња која не угрожава животну околину, еколошка примјена гипскартонских плоча, као и рециклажа чине еколошки концепт "Rigips-a". Гипс-картонске плоче и жбука посједују "IBO" еколошки сертификат, а "CASOPRANO" плафонске плоче "NIBE" еколошки сертификат. Гипс је негорив грађевински материјал, а системи са гипс-картонским плочама смањују трошкове и вријеме изградње, чувају топлину и добро изолују звук.

ISOVER

    Квалитет живљења

    Наш је задатак да изолационим материјалима "ISOVER" побољшамо квалитет живљења, осјећај угодности, те радити у корист нових нараштаја. Са одлуком о правилној дебљини изолације, већ данас одређујете ваше трошкове гријања за сљедеће деценије. Ако сте се одмах одлучили на исправну дебљину топлотне изолације, као противвриједност добијате одмах велику уштеду гријања за читав вијек трајања Ваше куће. При изградњи поткровља једноставно се постиже најбоља и економски најповољнија топлотна изолација, јер готово цијели омотач простора садржи по цијени повољне, али високовриједне изолационе материјале.
TOP
Translate »