Bramac
BRAMAC
"BRAMAC" је самостална аустријска компанија и члан је "MONIER" групе која је једна од водећих компанија у области кровних материјала.
CREATON
CREATON
Као водећи на тржишту у подручју црепова бибер благо заобљених и као један од водећих европских произвођача прешаних кровних црепова гарантујемо вам квалитет на који се можете ослонити.
NEXE
NEXE
Нови Бечеј је произвођач природног глиненог црепа с традицијом дужом од 100 година. Дугогодишњој традицији и квалитету када додате гаранцију од 40 година добијате "NEXE" цреп.
TERRAN
TERRAN
Terran је предузеће за производњу и промет бојених бетонских црепова и допунских елемената за обликовање крова. Добро изабран кров траје чак и 100 година и испуњава функцију.
TONDACH
TONDACH
Ако сте купили "TONDACH" цријеп сигурно сте добро одабрали! "TONDACH" црепови су екстремно чврсти и имају дуг вијек трајања. Температуре печења преко 1.000° целзијуса чине основу за постојаност производа.
TOZA MARKOVIĆ
TOZA MARKOVIĆ
"Тоза Марковић" из Кикинде је најстарија и највећа цигларска компанија у региону, основана далеке 1866. године. Велико искуство, постојан и врхунски квалитет, јасна визија и стратегија развоја, довели су на врх цигларске индустрије у региону.